Bedrijfsyoga

Achtergrond

Het hoge tempo van het hedendaagse werkende leven vergt veel van zowel werknemers als werkgevers. Stress is hiervan helaas vaak het gevolg. Rug- en nekpijn, slapeloosheid, hoofdpijn, overspannenheid, concentratieproblemen en onvrede vloeien vaak voort uit stress.

Werknemers en werkgevers die voldoende ontspannen en daardoor beter slapen, beginnen de dag met frisse moed en zorgen voor een goede werksfeer. Dit betekent in het algemeen dat het verloop van werknemers binnen het bedrijf minder groot is, de productiviteit van werknemers hoger ligt en het ziekteverzuim relatief laag is. Zowel werkgevers als werknemers hebben daar baat bij!

Voordelen van bedrijfsyoga

Ontspanning hoeft niet persé ná het werk plaats te vinden. Met behulp van gerichte meditatie-, ademhalings- en ontspanningsoefeningen, kan spanning op ieder moment worden losgelaten. Daardoor vermindert de jarenlang opgebouwde stijfheid in de spieren en blijft het hoofd ook in stressvolle situaties helder. Deze oefeningen kunnen gemakkelijk worden ingepast in het ritme van de dag.

Organisatie bedrijfsyoga

Bedrijfsyoga is gemakkelijk te organiseren. Er zijn geen investeringen in ruimtes of apparatuur noodzakelijk. Hierdoor is deze vorm van bedrijfsfitness een aantrekkelijke investering in het welzijn en tevredenheid van uw werknemers.

Geïnteresseerd in bedrijfsyoga in Amsterdam en omstreken?

Dan bent u bij Sharmila Pultoo aan het juiste adres.
Neem voor meer informatie contact op